Disneyn Hercules-elokuvasta työstetään uutta versiota – fanit haluavat Ariana Granden naispääosaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney on viime vuosina tuottanut valtavan määrän rahaa tahkoneita uusia versioita klassikoistaan, kuten Aladdin, Leijonakuningas ja Viidakkokirja. Yhtiö tulee hyödyntämään menestyskonseptia jatkossakin.

Nyt Disneyn on paljastettu työstävän uutta versiota vuonna 1997 ilmestyneestä Hercules-elokuvasta. Animaation sijaan kyseessä on näytelty versio. Sen tuottajiksi on The Hollywood Reporterin mukaan kiinnitetty Marvelin Avengers: Endgame ja Infinity War -elokuvat ohjanneet Joe ja Anthony Russo.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, ketä esimerkiksi Herculeksen, Megaran ja Hadeksen rooleissa tullaan näkemään. Ariana Granden fanit ovat jo toivoneet poptähteä elokuvan naispääosaan, sillä hänet kuultiin taannoin tulkitsemassa alkuperäisestä elokuvasta tunnettua I Won’t Say I’m In Love -kappaletta Disneyn Family Singalong -sarjassa.