Suosikkinäyttelijä Jeff Bridges paljasti sairastavansa syöpää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan Hollywood-tähti Jeff Bridges on paljastanut faneilleen järkyttäviä uutisia. 70-vuotiaalla näyttelijällä on diagnosoitu syöpä. Bridges kirjoitti Twitterissä sariastavansa imusolmukesyöpää, eli lymfoomaa.

Tähti kuvailee tautia vakavaksi, mutta kertoo olevansa onnekas ollessaan hyvän lääkäritiimin hoitamana. Sekä perhettä, ystäviään että fanejaan tuesta kiitellyt Bridges kuvailee ennustettaan hyväksi ja kertoo pitävänsä fanit ajan tasalla hoitonsa aikana.

Jeff Bridges kehotti samalla fanejaan äänestämään tulevissa Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Näyttelijä aloitti uransa televisiossa jo 1960-luvulla, siirtyen elokuvien pariin seuraavan vuosikymmenen alussa. Bridges tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Big Lebowski, Crazy Heart, True Grit ja Tron: Perintö.