Valtava hämähäkki piinasi autoilijaa – sitten odottamaton sankari ilmestyi paikalle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australiassa liikkuessa saa olla tarkkana. Maa on täynnä niin isokokoisia hämähäkkejä, käärmeitä kuin ihmisten kimppuun hyökkäileviä variksiakin. Tuoreella viraalivideolla eräs paikallinen nainen on joutunut hämähäkin ansiosta yllättävään tilanteeseen, jonka pelastaa vielä yllättävmpi taho.

Australian Queenslandissa asuva nainen kertoo olleensa matkalla kotiinsa Sunshine Coastilla sijaitsevalta vuorelta, kun hän huomasi takapeilissään valtavan hämähäkin. Se ei pysytteli kyydissä autoilijan kiihdyttäessä vauhtiaankin. Lopulta hän pysäytti ajoneuvon yrittääkseen hankkiutua ötökästä eroon.

Paikalle ilmestyi kuitenkin yhtäkkiä odottamaton sankari, lenkkeilijöitä ja pyöräilijöitä Australiassa pesimäkautenaan piinaavaa isohuiluvaris. Se nappasi hämähäkin silmänrpäyksessä parempiin suihin. Näin ollen nainen pääsi hämähäkistä eroon joutumatta itse koskemaan siihen.