Jessica Edström poseerasi rohkeasti somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

Tällä kertaa suomalaiskaunotar nähdään poseeraamassa tuoreissa kuvissaan erittäin niukassa mustassa topissa, joka jää auttamattomasti pieneksi paljastaen hänen povensa alaosan. Samoihin aikoihin näyttävä somekaunotar paljasti myös hauskan kuvaparin, jossa hän esittelee itsensä poseraamassa pikkulapsena rannalla. Kuvansa kanssa Jessica paljasti miten hänen uransa alkoi ja missä se on nyt.

https://www.instagram.com/p/CGhzrWxnqgo/

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.