Keilailuklubin jaksot nyt ilmaiseksi verkossa – mukana useita julkkisvieraita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keilailuklubi-ohjelmasarjaa on saatu seurata viime vuosina myös Starassa. Nyt julkkistähtiä pullisteleva viihteellinen ohjelmasarja julkaistaan kokonaisuudessaan YouTubessa, jossa nähdään jatkossa myös Behind The Scenes -jaksoja ohjelman tekemisestä.

Ohjelman jaksot voi katsoa Staran lisäksi jatkossa jatkossa myös Keilailuklubin kanavalta. Ohjelmissa käsitellään keilailun lisäksi monia muitakin aiheita ja tavataan keilailutähtien lisäksi myös esimerkiksi artisteja ja urheilijoita.

Haastatteluissa ovat Staran julkaisemissa Keilailuklubi-jaksoissa olleet esimerkiksi ysäritähti Haddaway, Apulannan Sipe Santapukki, iskelmätähti Antti Ketonen, julkkiskokki Jyrki Sukula, nyrkkkeilytähti Amin Asikainen ja viihdeveteraani Ilkka Vainio.