Gootti-Barbie valmistautuu Halloweeniin – esittää rinnat paljaana nunnaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty Ink on saanut lempinimen Gootti-Barbie hänen ulkonäkönsä vuoksi. Nainen on nyt valmistautunut Halloweeniin kokeilemalla uutta asukokonaisuuttaan. Roolileikkejä ympäri vuoden rakastava Kitty Ink on pukeutunut nunnaksi.

Hänen asunsa sopii paremmin aikuisviihde-elokuvaan kuin naamiaisiin. Naisen rinnat ovat paljaana ja nännit on peitetty teipillä. Saamme varmasti nähdä vielä monta erilaista asukokonaisuutta pyhäinpäivän juhlinnan varjolla.

Itävaltalainen nainen on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon. Hän pitää omaa ulkonäköään elämänsä suurimpana taideteoksena, johon panostaan runsaasti työtunteja ja rahaa.