Marika Fingerroos ylistää muhkeaa poveaan: ”Naisen täytyy antaa olla nainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Kesällä hänet nähtiin usein vähäpukeisena, mutta syksyn tullen tilanne on ymmärrettävästi hieman muuttunut.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt kurvitar poseeraa tällä kertaa paljonpuhuvassa kuvassa rintaliiveissä ja kameralle silmää vinkaten. Kuvansa yhteydessä Marika toteaa, että naisen tulee antaa olla nainen ja ylistää vielä kurvikkaan naisellista vartaloaan.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.