Peltipoliisi ikuisti uskomattoman kaaharin: ”Siis mitä silmäni näkevät”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korona-aika on vähentänyt selvästi liikennemääriä koko maassa, mutta jo kesällä poliisi ilmaisi huolensa siitä, että samalla esimerkiksi törkeät ylinopeudet ovat lisääntyneet. Nyt poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on julkaissut sosiaalisessa mediassa hyvin poikkeuksellisen kuvan.

Peltipoliisi tallensi 10. lokakuuta iltaseitsemän aikaan näyn, jota edes kokenut ylikomisario ei odottanut näkevänsä. Poliisin kuvaan oli nimittäin tallentunut radio-ohjattava auto, joka kaahasi peltipoliisin kameraan ylinopeutta. Tutkan mukaan leluauto kaahasi peräti 70 kilometrin tuntinopeutta.

– Siis mitä silmäni näkevät! Liikenneturvallisuuskameran ottamasta kuvasta näkee radio-ohjattavan RC ”auton” kulkevan 70 km/h ajoradalla klo 18:57. Näiden paikka ei ole yleiset tiet. Eikö meillä ole jo riittävästi vaaratilanteita liikenteessä ilmankin tällaista kikkailua? Pasterstein ihmetteli asiaa Twitterissä.