Poptähti Lily Allen suunnitteli seksilelun – takuuvarma nautinto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Lily Allen nousi kansainväliseen supertähteyteen It’s Not Me, It’s You -albumin julkaistuaan. Albumilta suurimmaksi hitiksi nousi etenkin F**k You -niminen kappale, joka kuvaakin naisen suorapuheista tyyliä erinomaisesti. Nyt tähti on suunnitellut oman seksilelun.

Lily Allen on tehnyt yhteistyötä Womanizer-seksivälineyrityksen kanssa. 35-vuotias tähti on suunnitellut oman pinkin värisen vibraattorin, jonka nimeksi laulaja on antanut The Liberty. Womanizer-seksilelut ovat Allenin mukaan muuttaneet hänen elämänsä, minkä vuoksi nainen halusi jakaa kokemuksensa myös muiden kanssa.

Lily Allenin mielestä naisten ei tulisi häpeillä seksuaalisuuttaan. Tähden mukaan mahtavat orgasmit kuuluvat kaikille. Vibraattorin mainosvideolla nainen kierii sängyllä silkkipyjamassaan ja pohtii masturbointia. ”Itsensä rakastaminen tulisi olla maailman normaalein asia. Minä masturboin. Masturboitko sinä?”, Lily Allen kysyy mainosvideollaan.