Sara Chafakin tulikuumat lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo yli 136.000 seuraajaa, jotka odottavat näkevänsä lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta. Nyt Sara on esitellyt tulikuumaa vartaloaan näyttävissä lomakuvissa.

View this post on Instagram

Y’all in his dm’s & I’m on his nerves. We’re not the same babygirl 🦋

A post shared by SC (@sarachafak) on

Tällä kertaa missikaunotar nähdään sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissa makoilemassa paahtavan auringonpaisteen alla uima-altaan matalassa vedessä. Kuvat on ilmeisesti tallennettu Turkin Antalyassa, mutta kuvausten ajankohdasta ei ole tietoa. Se tuskin Saran seuraajia kuitenkaan häiritsee.

Sara Chafak kilpaili äskettäin Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa. Sara Chafak esiintyy toisinaan erilaisissa reality- ja keskusteluohjelmissa, mutta suurimmaksi osaksi tähden liiketoiminta näyttää syntyvän sosiaalisessa mediassa tapahtuvilla yhteistöillä.

View this post on Instagram

the most act I’ve had all yr

A post shared by SC (@sarachafak) on