Eva Mendes ei koskaan halunnut lapsia – sitten hän tapasi Ryan Goslingin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo noin kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Nyt Eva Mendes on paljastanut, että alun perin hän ei ikinä edes ajatellut äidiksi tulemista. Mendes kertoi People-sivuston mukaan, että hän oli päättänyt, että hän ei halua lapsia ollenkaan. Sitten hän tapasi aviomiehensä Ryan Goslingin ja asia kuitenkin muuttui.

Eva Mendesin mielipide perheen perustamisesta oli muuttunut Goslingiin rakastuttuaan, koska se olikin yllättäin alkanut tuntumaan oikealta ratkaisulta. Mendes on pitänyt yli kuusi vuotta taukoa näyttelemisestä, koska hän on halunnut keskittyä vain lapsiinsa ja antaa heille kaiken aikansa. Nyt 45-vuotias Eva Mendes on kuitenkin alkanut harkitsemaan paluuta takaisin valkokankaalle.