Kylie Jenner arvosteli menneet naamiaisasunsa – tähti on panostanut Halloweeniin joka vuosi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin aikaan niin lapset kuin aikuisetkin pukeutuvat muun muassa erilaisiksi hirviöiksi, mielikuvitushahmoiksi ja julkisuuden henkilöiksi. Toiset valitsevat mahdollisimman helpon naamiaisasun, kun taas jotkut näkevät pukuunsa hieman enemmän vaivaa. Nyt Kylie Jenner esitteli videolla kaikki hänen tähänastiset naamiaisasunsa.

Realitytähti Kylie Jenner päätti YouTube-videon muodossa esitellä hänen menneet Halloween-asunsa. Tähti arvosteli niin lapsuuden asut, jotka hänen äitinsä Kris Jenner on loihtinut, kun hänen itse keksimänsäkin asut. Aikuisiällä Jenner on päätynyt aina hyvin seksikkäisiin ja näyttäviin asuihin, joissa hän saa esitellä paljasta pintaa.

Tähti on vain yhtenä Halloweenina aikuisiällään halunnut pelottavamman luurankomeikin. Muina vuosina hän on ollut merenneito, soturi, keijukainen, Playboy-pupu ja Victoria’s Secret -enkeli, jolloin asu koostuikin vain seksikkäistä alusvaatteista ja suurista siivistä.