Las Vegasissa on vanhojen valomainosten museo – loistavia kylttejä 1930-luvulta asti

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Las Vegasissa on valomainosten paratiisi. Alueella säihkyy ja välkkyy kaikkialla. Toisinaan valomainokset vaihdetaan uusiin, mutta minne vanhat kyltit tällöin menevät? Valomainosten omaan museoon, tietenkin!

The Neon Museum on Las Vegasissa sijaitseva vanhojen valomainosten oma näyttelypaikka. Esillä on vuosikymmeniä vanhoja valoja, joista vanhimmat ovat jo 90-vuotiaita. Valomainokset ovat kirjainyhdistelmiä, kylttejä tai valaistuja kuvia. Säihkettä riittää silmänkantamattomiin.

Alue näyttää vielä vanhojen valokylttien hautausmaalta, mutta pian ne tullaan ripustamaan pystysuunnassa telineeseen. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon valomainokset kuluttuvat sähköä Las Vegasin alueella. Aavikolla ei ole ainakaan pulaa auringoenergiasta.

The Neon Museum, Las Vegas Nevada

Ever wondered where all the retired neon Las Vegas signs go? 🤔Look no further: say hello to the The Neon Museum 💡

Publiée par Culture Trip sur Mercredi 21 octobre 2020