Matthew McConaughey teki paljastuksen kirjassaan – painostettiin seksiin 15-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Matthew McConaughey on kirjoittanut Greenlights-nimisen omaelämäkerran, jossa hän on tehnyt henkilökohtaisia paljastuksia lapsuuteensa ja uransa alkuvaiheisiin liittyen. Tähti kertoi kirjassa myös tilanteesta, jolloin hänet painostettiin seksiin.

Matthew McConaughey kertoi People-sivuston mukaan tuoreessa kirjassaan siitä miten häntä kiristettiin 15-vuotiaana harrastamaan seksiä. Nuori teinipoika oli varma, että hän joutuisi helvettiin harrastettuaan esiaviollista seksiä. Nyt 50-vuotiaana hän on kuitenkin luottavaisin mielin sen suhteen, että näin ei tule käymään.

Näyttelijä mainitsi kirjansa alussa ohimennen myös tapauksesta, jossa hänet lyötiin tajuttomaksi 18-vuotiaana ja hyväksikäytettiin seksuaalisesti pakettiauton perällä. Kaikki Greenlights-kirjan tekstit ovat peräisin Matthew McConaugheyn päiväkirjoista, joita hän on kirjoittanut 36 vuoden aikana.