Naiset tilasivat seksikkäitä naamiaisasuja netistä – nämä saivat huonoimmat arvostelut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hupaisia esimerkkejä siitä miten ihmiset ovat saaneet pettyä tilatessaan juhla- ja hääpukuja verkkokaupoista. Varsinkin yllättävän edulliselta tuntuvien pukujen kohdalla kannattaisi tilaajan hälytyskellojen soida, koska usein siihen on hyvin näkyvä syy miksi kuvassa kauniilta näyttävä puku on edullinen.

Nyt As/Is-sivusto on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään millaiset tuotteet naiset saivat postissa kun he tilasivat Halloween-asut verkosta. Naisten odotukset eivät tosin olleet kovinkaan korkealla koska he päättivät tilata seksikkäät naamiaisasut, jotka ovat saaneet huonoimmat arvostelut.

Naiset halusivat nähdä miten huonoja puvut voivat todellisuudessa olla, minkä vuoksi he valitsivat seksikkäistä asuista kaikista huonoimmat arvostelut saadut puvut. Muutamat asut yllättivät positiivisesti, mutta useimmat olivat niin paljastavia ja huonosti tehtyjä, että ne olivat käyttökelvottomia.