Ashlee Simpson tyrmäävän upeissa kuvissa – muistatko vielä tämän poptähden?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jessica Simpsonin jalanjäljissä aikoinaan laulajana julkisuuteen noussut pikkusisko Ashlee Simpson Ross on naimisissa Evan Rossin kanssa. 36-vuotias Ashlee on tällä hetkellä raskaana ja odottaa kolmatta lastaan perheeseensä.

Ashlee Simpson Ross julkaisi kaksi upeaa mustavalkoista kuvaa, joissa hän esittelee raskausvatsaansa. Tähti on aivan viimeisillään raskaana ja poseeraa upeasti sekä yksin että miehensä kanssa pitäen samalla paljaasta vatsastaan kiinni.

Avioparilla on entuudestaan yksi yhteinen lapsi, viisivuotias Jagger Snow Ross. Ashlee Simpson Ross on saanut myös edellisen kumppaninsa Pete Wentzin kanssa pojan, Bronx Wentzin, joka on tällä hetkellä 11-vuotias.

https://www.instagram.com/p/CGp7n1-p5a1/