Aubrey O’Day julkaisi peppuposeerauksen – näinkö karistetaan kohukuvat mielestä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day joutui äskettäin paparazzin salakuvaamaksi. Naisen valokuvat levisivät netissä ja hän on niissä todella eri näköinen kuin sosiaaliseen mediaan julkaistuissa otoksissa. Nyt Aubrey O’Day yrittää peitellä kohua.

View this post on Instagram

made ya look. 😜

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

Hän on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa poseeraa muhkea takamus pääosassa. Naista on syytetty liiallisesta photoshopin käyttämisestä. Laulaja on myös julkaissut Instagramin Tarinat-osioon vanhoja valokuvia tyttöbändiajoiltaan.

Aubrey O’Day seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Pariskunta suunnitteli jopa perheenlisäystä, mutta Donald Jr. jätti salasuhteen ja keskittyi omaan vaimoonsa ja lapsiinsa. Aubrey O’Day on arvostellut Yhdysvaltojen politiikkaa sen jälkeen roisein sanakääntein.