Brooklyn Beckham siirsi häitään koronan vuoksi – luvassa vasta vuonna 2022

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham kosi tyttöystäväänsä Nicola Peltzia heinäkuussa. Nainen vastasi kosintaan myöntävästi ja nyt kihlapari onkin alkanut suunnittelemaan tulevia häitään.

Brooklyn Beckhamin ja Nicola Peltzin oli aiemmin määrä järjestää häät vuoden 2021 syyskuussa, mutta nyt he ovat päättäneet koronaviruksen vuoksi lykätä häitään vieläkin pidemmälle koronaviruksen vuoksi. Pariskunta ei halua ottaa hääjuhliensa suhteen mitään riskejä, koska he haluavat nähdä paikalla kaikki heidän rakkaansa juhlimassa.

Pariskunta on suunnitellut pitävänsä sekä Cotswoldissa Englannissa juhlat että Floridassa varmistaakseen sen, että kummankin perhe ja ystävät pääsevät häihin. Daily Mail -sivuston mukaan 21-vuotias Beckham ja 25-vuotias Pelz ovat miettineet myös sitä vaihtoehtoa, että heidät kuitenkin vihittäisiin jo aiemmin, vaikka juhlat pidettäisiin vasta kahden vuoden kuluttua.