Huumehörhö unohti pössyissään miten syödään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kannabiksessa olevaa päihdyttävää ainetta, eli tetrahydrokannabinolia, voi lisätä myös erilaisiin ruokiin tai juomiin. Yleensä syötävät kannabistuotteet aiheuttavat nautiskelijoilleen rentoutumista, euforiaa, lisääntynyttä ruokahalua, väsymystä tai ahdistusta. Floridassa on maisteltu nyt kannabisherkkuja hieman liikaa.

Kaverit ovat kuvanneet, kuinka heidän sohvalla istuva ystävänsä on ottanut sen verran reippaasti tajuntaa laajentavia aineita, että hän on unohtanut sen jälkeen miten syödään. Mies istuu sohvalla omena kädessään, eikä osaa panna omenaa suuhun. Mies nolaa itsensä täydellisesti.

Hän aukoo suutaan omenaa kohti, mutta ei osaa päihdyttävien aineiden vuoksi panna omenaa suuhunsa. Ystävät nauravat vieressä. Video on kuvattu Yhdysvaltojen Floridan Jacksonvillessä.