Lily James häpeää romanssia Dominic Westin kanssa – luuli miestä eronneeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Dominic West nähtiin taannoin Roomassa työmatkalla, jonka aikana hän vietti aikaansa hyvin läheisissä väleissä näyttelijätähti Lily Jamesin kanssa. Paparazzit onnistuivat nappaamaan kaksikosta kuvia, joissa he suutelivat ja koskettelivat toisiaan hyvin avoimesti. Nyt on käynyt ilmi, että Lily James ei ollut tiennyt Westin olevan naimisissa.

Dominic West on naimisissa Catherine FitzGeraldin kanssa ja he ovat kymmenen vuoden avioliittonsa aikana saaneet yhdessä myös neljä lasta. Lily James on E! Online -sivuston mukaan ollut hyvin häpeissään suhteen vuodettua julkisuuteen. Hän oli luullut, että mies on eronnut vaimostaan eikä tiennyt, että hän on edelleen naimisissa.

Dominic West palasi heti matkan jälkeen vaimonsa luo ja vakuutti medialle, että heidän avioliittonsa kestää tämän kohun. Tämä tuli Lily Jamesille täytenä yllätyksenä. He lensivät Roomasta Lontooseen vielä yhdessä ja olivat koko matkan ajan läheisiä toisilleen. Palattuaan kotiin West oli kuitenkin laittanut vihkisormuksen takaisin sormeensa. Nyt Lily James haluaisi vain unohtaa tapahtuneen ja päästä suhteesta nopeasti yli.