Pandemia vaikutti Pamela Andersonin rakkauselämään – seurustelee henkivartijansa kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ikuiseksi romantikoksi tunnustautuva Baywatch-tähti Pamela Anderson on nyt löytänyt rakkauden lähempää kuin osasi arvatakaan. Hän seurustelee henkivartijansa kanssa. Mies on toiminut Pamelan henkivartijana kahden vuoden ajan.

Miehen henkilöllisyyttä ei ole paljastettu julkisuuteen. Hänen kuitenkin kuvaillaan olevan nelikymppinen ja kunnon mies. Pamelan ystävät ovat onnellisia, että naisella on kainalossaan vihdoinkin kunnon mies, joka tuntee Pamelan läpikotaisin.

Mies on työskennellyt aiemmin yrityksille, joten hänellä ei ole kytköksiä Hollywoodiin. Hän on työskennellyt Pamela Andersonin Vancouverin asunnossa. Pariskunta on matkustellut kesän aikana Kanadassa ja viettäneet yhdessä aikaa muista eristäytyen, Page Six uutisoi.