Paris Hilton suunnitteli oman nimikkoburgerin – sisälsi kultaa ja pinkkiä majoneesia

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähti Paris Hilton käy paljon hänen ystäviensä kanssa ulkona syömässä, mutta hän myös rakastaa ruoanlaittoa. Nainen esitteli aiemmin kokkaustaitojaan videolla, jossa hän esitteli miten herkullinen lasagne syntyy. Nyt tähti päätti suunnitella oman nimikkohampurilaisen.

Paris Hilton suunnitteli yhdessä Off The Menu -ravintolan kokin ja Uber Eats -sovelluksen kanssa itselleen oman nimikkohampurilaisen, jonka hän myös YouTube-videollaan kokkasi. Hampurilaiseen tuli kultaisella tähdellä koristeltu sämpylä ja kultahippusia, pihvi, sipulirenkaita, tähden muotoon leikattuja suolakurkkuja ja vaaleanpunaista sliving-majoneesia.

Paris Hilton antoi hampurilaiselleen nimeksi The Princess Paris Sliving Burger. Nainen on aiemmin kertonut, että hänen uusi sliving-hokemansa tarkoittaa itsevarmuutta, onnistumista ja parhaan elämänsä elämistä. Tällaista burgeria syödessä elämä varmasti maistuukin.