Autossaan yön nukkunut menehtyi Ylivieskassa – pakoputki oli vuotanut kaasuja sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ylivieskan Kankaan asemarakennuksen vierestä löydettiin vainaja torstaina 15. lokakuuta kahdeksan aikaan aamulla. Kuollut mies oli henkilöauton vieressä. Poliisi on nyt korjannut vainajaan liittyviä huhupuheita.

– Alustavissa selvityksissä ilmeni, että menehtynyt noin kolmekymppinen mies oli yöpynyt kyseisessä henkilöautossa. Poliisin teknisissä tutkimuksissa tuli myös ilmi, että auton pakoputkistossa on vuoto, ja tyhjäkäynnillä pakokaasu pääsee auton sisälle. Tutkinnan perusteella voidaan todeta, että noin tunnin tyhjäkäynnin aikana auton sisätilan häkäarvot ovat nousseet vaarallisen korkeaksi, Oulun poliisilaitokselta tiedotetaan.

Mies kuoli siis häkämyrkytykseen. Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Asia etenee nyt kuolemansyyn tutkintana.