Charli XCX julkaisi kuuman biksuselfien – vaihtoi näyttävästi vapaalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Charli XCX on koronatilanteesta huolimatta viettänyt melko kiireistä vuotta. Hän käytti keväällä hyödykseen lisääntyneen ajan kotona nauhoittamalla How I’m Feeling Now -levyn.

Nyt Charli XCX on vaihtanut vapaalle matkustamalla Kalifornian Know Where Ranch -tilalle, joka toimii tähtien suosimana retriittinä. Hän jakoi Instagramissa faneilleen sarjan lomakuvia matkaltaan. Niissä artisti nähdään muun muassa pyörän selässä aavikolla, makkoilemassa lattialla ja pöydällä sekä ottamassa näyttävää peiliselfietä purppuranvärisissä bikineissä.

Charli XCX:n julkaisutahti on ollut melko tiheä, sillä tuoreen How I’m Feeling Now ja sitä edeltäneen Charli-albumin välissä ehti vierähtää vain noin kahdeksan kuukautta. Brittiläiseen PC Music -kollektiiviin yhdistetty tähti tunnetaan myös yhteistyöstään suomalaisartisti Alman kanssa.

 

View this post on Instagram

🧪🏜🌸🦂🧙‍♀️💕 @knowwhereranch

A post shared by Charli (@charli_xcx) on