Gwen Stefani ja Blake Shelton viettävät aikaa erillään – Stefani kaipaa tyttöjen iltoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkopariskunta Gwen Stefani ja Blake Shelton ovat olleet julkisuudessa todella rakastuneita toisiinsa. Stefani ja Shelton ovat olleet parisuhteessa jo vuosia, mutta eivät ole vielä kertaakaan olleet merkittävää aikaa erossa toistensa luota. Nyt tähän on tulossa kuitenkin muutos, mikä lähipiirin mukaan jännittää Sheltonia.

Gwen Stefani on kiinni Las Vegasissa, jossa hän esittää Just a Girl -konserttiaan lähes joka ilta vaihtuvalle yleisölle. Kantritähti Blake Shelton on puolestaan lähtenyt Friends and Heroes -nimiselle kiertueelle eri puolille Amerikkaa. Pariskunta toivoo, että erillään vietetty aika tulisi vain vahvistamaan heitä, mutta tämä tuntuu kuitenkin jännittävän miestähteä.

Radar Online -sivuston mukaan Blake Shelton on tuntenut olonsa epävarmaksi joutuessaan jättämään Gwen Stefanin Las Vegasiin pidemmäksi ajaksi yksin muiden miesten ihasteltavaksi. Gwen Stefani puolestaan on kaivannut omaa aikaa ja ikävöinyt tyttöjen iltoja, minkä vuoksi hän on ollut pienestä erossa olosta innoissaan.