Koira surffaa kuin vanha tekijä – hauska näky videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Surffaaminen on laji, joka ei onnistu aivan keneltä tahansa ainakaan ilman ahkeraa harjoittelua. Lainelautailu vaatii niin hyvää kuntoa kuin hyvää tasapainottelukykyäkin ja tietenkin mahdollisuutta vierailla meressä, jossa aallot ovat tarpeeksi suuria.

Tuore video kuitenkin osoittaa ettei surffaaminen ole pelkästään ihmisten laji. Hauskalla viraalina levinneellä videolla hurjaa lajia harrastaa nimittäin koira. Lainelautailu näyttää jopa luonnistuvan siltä hyvin. Katso video tästä.

Surffaava koira saa alkuun hieman apua omistajaltaan, joka työntää lautaa eteenpäin vedessä. Pian se on kuitenkin omillaan. Koira surffaa laudalla meressä kuin vanha tekijä, eivätkä voimakkaatkaan aalloit vaikuta pelottavan sitä.

https://www.facebook.com/watch/?v=679333109364965