Microsoft loi Xbox-jääkaapin – lähetti yhden Snoop Doggille

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Microsoftin uusi Xbox Series X -pelikonsoli eroaa suurikokoisen ja laatikkomaisen ulkomuotonsa ansiosta melkoisesti edeltäjistään. Sitä onkin verrattu internetissä humoristisesti jopa jääkaappiin.

Jääkaappimeemin inspiroimana Microsoft päätti luoda todellisen Xbox-jääkaapin. Se muistuttaa ulkomuodoltaan aivan Xbox Series X -konsolia, ainoastaan vielä isompana. Jääkaappi on ulkopuolelta väritykseltään musta, mutta sisäpuolelta se loistaa vihreänä.

Aivan kenellä tahansa ei ole valitettavasti mahdollisuutta hankkia kotiinsa ikiomaa Xbox-jääkaappia, sillä niitä on valmistettu vain kolme kappaletta. Yksi niistä toimitettiin räppäri Snoop Doggille, toinen tubettaja iJustinelle, ja viimeinen tullaan puolestaan lähettämään yhdelle Microsoftin tulevan kilpailun voittajalle.