Muovinen ulkonäkö yleistyy – kuin uuden ihmisrodun syntymä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ulkonäkökeskeinen maailma on aiheuttanut sen, että ihmiset omistautuvat aiempaa enemmän peilikuvalleen ja sen muokkaamiseen. Överiksi menneessä kauneusihanteessa on kaikki keinotekoista, ja siihen kuuluvat turbohuulet, silikonirinnat, jättisuuret ripset ja mahtava takamus kapeaan vyötäröön yhdistettyinä.

Yksi kauneusleikkauksiin koukussa olevista henkilöistä on Nicole Zavala. Ihmiset ovat sanoneet hänelle, että nainen on kaunis, eikä tarvitse kauneusleikkauksia. Nicole on kuitenkin eri mieltä, sillä hän ei ole tyytyväinen ulkonäköönsä – vaikka on käyttänyt sen muokkaamiseen jo 40.000 dollaria. Kauneusleikkausten kierre alkoi nenäleikkauksesta ja rintojen suurennusleikkauksesta liki kymmenen vuotta sitten.

Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri. Hän kuitenkin sanoo, että muoviseksi haukkuminen ei satuta, koska hän haluaa tietoisesti näyttää kauneuskirurgien aikaansaannokselta. Hän rakastaa huomiota ja saa sitä runsaasti osakseen ulkonäkönsä ansiosta.