Pasha Pozdnyakovan alusasu kovilla – kurvit pullistelevat somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänen seuraajiensa määrä ylitti juuri Instagramissa maagisena pidetyn miljoonan seuraajan rajapyykin.

https://www.instagram.com/p/CGxwGRrg-Xz/

Tällä kertaa näyttävä somekurvitar nähdään poseeraamassa valkoisessa alusasussa, joka näyttää kiristyneen äärirajoilleen muhkeiden kurvien ansiosta. Pasha kertoo kuvansa yhteydessä, että siinä nähdään hänen aamukasvonsa.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.