Rebel Wilson lomaili Meksikossa – julkaisi riemastuttavia yhteiskuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden ja alkanut seurustelemaan häntä 11 vuotta nuoremman komistuksen kanssa. 40-vuotias Rebel Wilson on rakastunut 29-vuotiaaseen Jacob Buschiin, jonka kanssa tähti on julkaissut jo useamman suloisen yhteiskuvan.

Pariskunta lomaili juuri Meksikossa Cabo San Lucasissa, josta Wilson julkaisi paljon hyväntuulisia kuvia. Rakastavaisten lomaan kuului paljon treenaamista, auringon palvomista, meressä ja uima-altaassa pulikoimista sekä tietenkin toistensa seurasta nauttimista.

Rebel Wilson näyttää olevan hyvin onnellinen Jacob Buschin kanssa ja tuoreella parilla tuntuukin olevan hyvin hauskaa aina yhdessä. Rebel Wilson on pudottanut tämän vuoden aikana yli 20 kiloa painostaan ja panostanut erityisen paljon omaan hyvinvointiinsa, ja uusi mies näyttäisi todella tukevan tähteä kaikissa hänen tavoitteissaan ja uudessa elämäntyylissään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hot & Spicy #cabosanlucas

Henkilön Rebel Wilson (@rebelwilson) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

☀️ 🌮 🇲🇽

Henkilön Rebel Wilson (@rebelwilson) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

We do a lot of exercise together 😜

Henkilön Rebel Wilson (@rebelwilson) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Early morning exercise with JB 😘

Henkilön Rebel Wilson (@rebelwilson) jakama julkaisu