Varastettu koira palautettiin omistajalleen – ihana jälleennäkeminen neljän kuukauden jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiran omistaja Emilie Talermo sai eräänä päivänä kauhukseen huomata, että hänen rakas Jackson-koiransa oli kadonnut. Talermo oli huutanut koiransa nimeä paniikissa, mutta sitä ei löytynyt mistään. Tätä päivää seurasi neljän kuukauden jatkuva etsiminen. Oli selvää, että koira oli varastettu, koska sillä oli mikrosiru, mutta siitä huolimatta lemmikkiä ei palautettu.

Emilie Talermo jakoi 5.000 ilmoitusta etsiessään rakasta lemmikkiään San Franciscossa. Hän järjesti myös rahankeruujuhlan kerätäkseen riittävät varat lentokoneeseen, joka lennättäisi isoa banneria taivaalla. Talermo teki kaikkensa joka päivä neljän kuukauden ajan sen eteen, että hän saisi Jacksonin takaisin.

Lopulta Los Angelesissa sijaitsevasta eläinsuojasta oli tullut naiselle soitto, että hänen koiransa oli tuotu sinne. Nainen sai ilokseen huomata, että Jacksonin luonne ei ollut muuttunut lainkaan sinä aikana kun hän oli ollut toisten ihmisten hoidettavana. Jacksonin ja Emilien jälleennäkeminen oli täynnä riemua ja rakkautta kun he viimein pääsivät näkemään toisensa pitkän ajan jälkeen.