Emily Ratajkowski alastomana kotivideollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi seksikkäimmistä sosiaalisen median kaunottarista, jota kymmenet miljoonat ihmiset seuraavat. Taannoin Ratajkowski nähtiin V Magazine -lehden mustavalkoisissa kuvissa yläosattomissa. 28-vuotiaan mallin ylle oli puettu vain mustat alushousut, mutta ei lainkaan yläosaa.

Nyt Emily nähdään täysin alastomana sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan kotivideolla, jonka teema liittyy vahvasti Emilyn raskauteen ja perheen perustamiseen. Itse kuvaamansa videon yhteydessä hän kertoo palvovansa tätä videota koko loppuelämänsä ajan.

Emily julkaisee faniensa silmien iloksi näyttäviä kuvia itsestään lähes päivittäin ja onnistuu aina häikäisemään omalla kauneudellaan, joka tuntuu hyvin vaivattomalta. Kuvissa tähden hoikka mallivartalo pääsee oikeuksiinsa ja todistaa jälleen sen minkä vuoksi nainen on niin työllistetty alusvaate- ja bikinimalli.