Hulvaton video: Koira varasti jäätelöä pakastimesta omistajan nukkuessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää video labradorinnoutajasta, joka varastaa jäätelöä pakastimesta. Valvontakamera kuvasi koiran salaiset puuhat. Omistaja ei olisi saanut muuten lemmikkiään kiinni varkaudesta, sillä se hävitti kaikki jäljet teostaan.

Videolla näytetään, kuinka koira menee pakastimelle. Se avaa pakkasen oven ja ottaa sieltä jäätelörasian ulos. Oven suljettuaan se vielä varmistaa erikseen tassullaan, että pakastimen ovi meni varmasti kunnolla kiinni.

Se temuaa hetken aikaa rasian avatakseen, syö jäätelöä ja panee tyhjän pakkauksen roskiin. Koira huolehtii myös siitä, että jäätelöpakkauksen kansi hävitetään lattialta roska-astiaan asianmukaisesti. Lopulta se nuolaisee huuliaan ja esittää, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.