Jessica Alba esitteli äitinsä somessa – syy nuorekkaaseen ulkonäköön kävi heti selväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 39-vuotias kaunotar on myös julkaissut oman kosmetiikkasarjansa, joka kantaa nimeä Honest Beauty.

Jessica Alba julkaisee omalla Youtube-kanavallaan säännöllisesti videoita, joissa hän tekee itselleen erilaisia meikkityylejä käyttäen oman yrityksensä tuotteita. Toisinaan naisen videoilla nähdään vierailevia tähtiä ja tällä kerralla Jessica Alba päätti tuoda oman äitinsä kameran eteen.

Jessica Alba esitteli tuoreimmalla videollaan äitinsä Cathy Alban. Naiset juttelevat ja loihtivat samalla kasvoilleen syksyiset arkimeikit. Cathy Alba paljastaa videolla, että hän alkoi odottamaan Jessicaa ollessaan vasta 18-vuotias. Nainen oli juuri mennyt miehensä kanssa kihloihin ja heidän oli puhe mennä naimisiin kun opiskelut olisi saatu päätökseen, mutta sitten Jessica jo ilmoittikin vanhempien yllätykseksi tulostaan.