Mies osti vahingossa kaksi lottokuponkia – voitti MOLEMMILLA miljoonan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michiganissa asuva Samir Mazaheim joutui hieromaan silmiään toistamiseen kun hän huomasi voittaneensa lotossa. Miehen tekemän vahingon vuoksi hän oli ostanut kaksi lottokuponkia, jotka onnistuivat tuplaamaan miehen voittaman summan kahteen miljoonaan dollariin.

Samir Mazaheim oli osallistunut Mega Millions – nimiseen lottoon ja kirjannut sovelluksessa kuponkiin onnennumeronsa. Mazaheim palasi myöhemmin tallentamaan numerojaan tulevaisuutta varten, mutta tallentamisen sijaan hän ostikin vahingossa toisenkin kupongin täysin samoilla numeroilla. Virhe harmitti miestä hetkisen, mutta ei onneksi maksanut hänelle kuin parin dollarin verran.

Samir Mazaheim oli ihmeissään huomattuaan, että hänen valitsemillaan numeroilla hän oli voittanut lotossa miljoonan. Mega Millions -lotossa kaikki näillä numeroilla pelanneet saivat miljoonan, mikä tarkoitti sitä, että 56-vuotiaan miehen tekemän näppäilyvirheen vuoksi hän voitti toisellakin ostamallaan kupongilla miljoonan. Kahden miljoonan dollarin voitolla mies on kertonut People-sivustolle ostavansa uuden talon ja säästävänsä osan eläkepäiviä varten.