Nuoret suunnittelivat joukkotappelua Tampereelle – poliisi vetoaa nyt vanhempiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tampereen poliisilaitos on huolissaan nuorten väkivaltaisesta käyttäytymisestä ja vanhempien vastuusta asiassa. Poliisin tietoon tuli viime viikon perjantaina, että nuorisojoukko oli suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle samalle illalle.

Joukkotappelua ei koskaan tapahtunut, mutta poliisi oli varustautunut tilanteeseen. Poliisin tiedot joukkotappelusta perustuivat aikaisempiin tapahtumiin ja poliisille tulleisiin yhteydenottoihin. Poliisin linja on, että yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi.

– Poliisi oli tietoinen asiasta ja aikoi puuttua havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin. Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta ehkäisemiseksi.