Poliisi pysäytti räppäri Offsetin – tähti kuvasi kohtaamisen videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Offset päätyi viikonloppuna tekemisiin poliisin kanssa Beverly Hillsissä. Tähti kuvasi tilanteen aikana puhelimellaan videota, jonka hän esitti suorana lähetyksenä seuraajilleen Instagramissa. Videolla Offset nähdään istumassa autossaan, kun kaksi poliisia lähestyy häntä.

Poliisien mukaan räppäri ja hänen kanssaan autossa istunut henkilö nähtiin heiluttelemassa aseita. Offset puolestaan kertoo ihmisten hakanneen hänen autoaan lipuilla ja kertoo 25 000 ihmisen seuraavan tilannetta hänen Instagram-livelähetyksessä.

Poliisin myöhemmin julkaiseman tiedotteen mukaan Offset oli pysäytetty, sillä auton rekisterikilpi oli sama kuin ajoneuvossa jossa olleiden henkilöiden oli kerrottu osoittaneen aseilla Donald Trumpin kannattjia. Poliisi pidätti autossa Offsetin kanssa istuneen Marcelo Amanzarin ladatun aseen hallussapidosta. Offsetin tiedottaja puolestaan kertoi People-lehdelle Trumpin kannattajien hyökänneen hänen ja Amanzarin kimppuun ennen poliisin pysäyttämiksi joutumista.