Uusi lakipalvelu suomalaisille – oma lakimes nyt kuukausimaksulla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Palveluita on ryhdytty tarjoamaan kestotilausperiaatteella, jossa yhdellä ja kiinteällä kuukausimaksulla tai isommalla kertasuorituksella saa käyttöönsä tietyn palvelun kellon ympäri. Esimerkkinä äänikirjapalvelut, terveydenhoitomaksut tai vaikkapa musiikkia tarjoilevat suorastoistokanavat.

Lakiasiaintoimisto Lawely on uudenlainen lakiasiaintoimisto, joka palvelee asiakkaitaan kestotilauksena. Yritys tai yksityishenkilö saa juristin käyttöönsä kuukausiveloituksella vuoden jokaisena päivänä ja kellon ympäri. Yritys palvelee sekä yrityksiä että henkilöasiakkaitaan puhelimella, sähköpostilla ja kellon ympäri chatissä, paikkakunnasta ja maasta riippumatta.

Hintaan sisältyy rajaton neuvontapalvelu, jossa asiakas saa vastauksen lakiasioihinsa liittyviä kysymyksiin jokaiselta juridiikan osa-alueelta. Laajemmissa toimeksiannoissa, kuten oikeudenkäynneissä ja sopimusneuvotteluissa asiakas voi valita joko urakkahinnan tai tuntiperusteisen laskutuksen.

Päivitys 28.10.2020: Korjattu otsikkoa.