Diplon huhuttiin asuvan yhdessä 19-vuotiaan TikTok-tähden kanssa – kiistää väitteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkituottaja Diplo päätyi taannoin kohun keskiöön. Tähden huhuttiin seurustelevan vasta 19-vuotiaan TikTok-tähden, Quenlin Blackwellin kanssa ja muuttaneen jo hänen kanssaan yhteen.

Quenlin Blackwell kertoi taannoisessa TikTok-videossaan 4,1 miljoonalle seuraajalleen asuvansa parhaillaan Diplon kanssa, ja kertoi DJ-tähden tukevan hänen uraansa. Fanit ryhtyivät nopeasti spekuloimaan kaksikon välillä olevan suhde. Diplo kuitenkin kiisti väitteet pian Twitterissä ja ilmoitti kaksikon olevan vain yhdessä musiikkia tekeviä ystäviä.

– Okei, eli olen vuokrannut yhtä asunnoistani Quenlin Blackwellille ja kyllä, käytän kyseisessä rakennuksessa olevaa studiota. Hänen sosiaalinen mediansa on sarkastinen ja kaoottinen ja ymmärrän mistä saitte tämän vääristyneen ajatuksen, mutta olemme pelkkiä ystäviä, Diplo kirjoitti.

Myös Quelin Blackwell kommentoi huhuja myöhemmin Twitterissä. TikTok-tähden mukaan kaksikon suhde on puhtaasti platoninen, eikä hän ole groomauksen uhri. Yli vuoden ajan Diplon vuokraamassa asunnossa asuneen Blackwellin mukaan romanttinen suhde ei tulisi heille mieleenkään.