Katie Price haluaa jälleen naimisiin – haluaa kosinnan vielä vuoden loppuun mennessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommi ja realitytähti Katie Price seurustelee tällä hetkellä Carl Woodsin kanssa. Nainen haluaisi kovasti jo edetä suhteessaan uudelle tasolle. Hän on kertonut haluavansa naimisiin Woodsin kanssa heti kun avioero entisen puolison Kieran Haylerin kanssa on astunut voimaan.

42-vuotias Katie Price on tehnyt 31-vuotiaalle poikaystävälleen selväksi, että hän haluaa yhteisen elämän ja lapsia hänen kanssaan. Daily Mail -sivuston mukaan nainen toivoo saavansa kosinnan pian, koska hän haluaa mennä kihloihin vielä tämän vuoden loppuun mennessä. Ensi vuodesta on tulossa Pricen mukaan ikimuistoinen.

Katie Price on viiden lapsen äiti. Nainen on kuitenkin aiemmin paljastanut, että hänen lapsilukunsa ei ole vielä lähelläkään sitä, että nainen ei tahtoisi lisää lapsia. Carl Woodsin kanssa seurusteltuaan tähti on tullut siihen päätökseen, että hän haluaa vielä paljon lapsia ja aikoo tehdä niitä niin kauan kun hänen vartalonsa vain suinkin kestää.