Kylie Jenner povipommina mainosvideossa – kiemurtelee kuin kissapeto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkayrityksellään omaisuutensa tehnyt Kylie Jenner lanseerasi juuri uuden kokoelman Kylie Cosmetics -meikkituotteita. Viimeksi naisella oli näyttävä merimiesteema meikkien paketoinnissa, mutta tällä kerralla teema on hieman eläimellisempi.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan ja videon, joissa tähden yllä nähdään tiukka kissapuku. Naisen ylle on heijastettu valaisun avulla leopardikuvio, joka peittää kaunottaren aina päästä jalkoihin saakka. Tähden tyylin kruunaa tiukka ponihäntä, josta laskeutuu takapuoleen yltävä letti.

Aiemmin Kylie Cosmetics -tuotteiden paketoinnit olivat tyylikkään pelkistettyjä. Nyt parin tuotelanseerauksen ajan Kylie Jenner itse on nähty poseeraamassa meikkilaatikoiden kansissa. Uuden lanseerauksen tuotteita ovat muun muassa korostuspuuteri, luomiväripaletti, nestemäisiä huulipunia ja rajauskyniä.