Pakkomielteinen fani ilmestyi Ariana Granden ovelle – oli kirjoittanut tähdelle rakkauskirjeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla poptähdillä on pakkomielteisiä faneja, eikä Ariana Grande ole poikkeus. Taannoin hänen kotonaan vieraili stalkkeri rakkauskirjeen kanssa.

Parikymppinen mies oli ilmaantunut Granden Los Angelesissa sijaitsevan kodin ovelle lauantaina. Oven avasi isännöitsijä joka totesi ettei tähti ole koktona. Paikalle hälytettiin poliisit, jotka pidättivät heitä kohti sylkeneen miehen kodin läheisyydestä.

Tiedossa ei ole kuinka fani oli onnistunut livahtamaan Granden ovelle saakka huomaamatta turvatoimista huolimatta. Miehen hallusta löydettiin poptähdelle kohdistettu rakkauskirje ja ohjeet perille pääsemikseksi. TMZ-sivuston mukaan poliisit suhtautuivat alkuun skeptisesti Granden kodista tehtyyn soittoon, sillä tähti joutui taannoin swattauksen kohteeksi.