Peliyhtiö Atari perustaa hotelliketjun – pelikonsoleita joka huoneessa

Digi Matkailu · Tim Isokivi

Jo vuonna 1972 perustettu pelialan yhtiö Atari on laajentamassa toimiaan hotelleihin. Yhtiö on avaamassa oman videopeliteemaisen hotelliketjun, jonka luvataan yhdistelevän nostalgiaa ja huippukehittynyttä uusinta teknologiaa pelaajille mieluisalla tavalla.

Atarin tavoitteena on avata kahdeksan futuristista hotellia eri puolille Yhdysvaltoja. Niistä ensimmäinen avataan Las Vegasiin vuonna 2022. Tämän jälkeen hotelleja on määrä avata muun muassa Phoenixiin, Chicagoon, Austiniin ja San Franciscoon.

Atari-hotellien huoneista löytyy Insider-lehden muaan pelikonsoleita, tarkan resoluution tv-ruutuja, nopeat internet-yhteydet ja jopa tunnelmavalistukset Twitch-striimaajia varten. Vieraita viihdyttävt hotelleissa myös pelihallit, e-urheiluareenat, yökerhot, teemaravintolat ja kakeinikäisille suunantut kokemukset. Hotelleille suunnitellusta, Blade Runner -elokuviin verratusta retrofuturistisesta ilmeestä saadaan esimakua Atarin julkaisemien konseptikuvien muodossa.