Sara Chafakin biksuparaati jatkuu – täydellinen vartalo ja silmiähivelevä maisema

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo yli 136.000 seuraajaa, jotka odottavat näkevänsä lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta. Viime päivinä Sara on aktivoitunut upeiden lomakuviensa julkaisemisessa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Wish I was born in this island 🏝

Henkilön SC (@sarachafak) jakama julkaisu

Muutama päivä sitten Sara nähtiin poseeraamassa mitä ilmeisimmin Turkin Antalyassa ja nyt hän kertoo tuoreimman kuvansa olevan peräisin Kroatiasta. Hänet nähdään lomakuvassa nautiskelemassa auringosta merellisissä maisemissa mustiin biksuihin sonnustautuneena.

Sara Chafak kilpaili äskettäin Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa. Sara Chafak esiintyy toisinaan erilaisissa reality- ja keskusteluohjelmissa, mutta suurimmaksi osaksi tähden liiketoiminta näyttää syntyvän sosiaalisessa mediassa tapahtuvilla yhteistöillä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

the most act I’ve had all yr

Henkilön SC (@sarachafak) jakama julkaisu