Bieberin perheen lastenhoitaja Taylor Ross biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🤗

Henkilön Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) jakama julkaisu

Koronakaranteenin aikana Taylor Ross joutui viihdyttämään someseuraajiaan lähinnä arkistokuvilla, mutta viime viikkoina hän on esitellyt myös tuoreempia kuviaan sosiaalisessa mediassa. Kuvat on ikuistettu Kanadan Ontariossa, jossa Taylor on aiemminkin nautiskellut lomakuvissaan.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Thanks everyone for the bday wishes! #24

Henkilön Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) jakama julkaisu