Kalastajan saalistama mysteeriotus hämmästyttää – näkyä verrattiin Stranger Things -sarjaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailman valtameret ovat edelleen täynnä mysteereitä. Aina toisinaan kuivalle maalle päätyy oudon ulkomuotonsa ansiosta mielikuvitusta kutkuttavia otuksia, joiden tunnistaminen osoittautuu haastavaksi.

Taannoin eräs kalastaja sai hämmentävän näköisen saaliin New Yorkin Coney Islandilla. Otuksella vaikutti olevan yksi lonkeroa muistuttava uloke, kaksi lyhyempää raajaa, kidukset ja ammottava kita. Näky ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Otus herätti hämmästystä sosiaalisessa mediassa, ja sitä verrattiin muun muassa Stranger Things -sarjan hirviöihin. Mereneläviin erikoistuneen tutkija Marcus Williamsin mukaan eläintä on hankala tunnistaa varmuudella. Hän kuitenkin epäilee Unilad-sivustolle kyseessä olevan alikehittynyt rausku.