Koronapandemiasta Michael Bayn katastrofitrilleri – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodissa ei ole aikailtu koronakriisin käyttämistä katastrofielokuvan aiheena. Armageddon ja Transformers -ohjaaja Michael Bayn tuottamassa trillerissä lähitulevaisuudesta ei maalata järin lohdullista kuvaa, sillä siinä ihmiskuntaa piinaa jo koronaviruksen uusi muoto.

Adam Masonin ohjaama Songbird sijoittuu vuoteen 2024. Elokuvassa koronaviruksen aiheuttama covid-19 -tauti on mutatoitunut covid-23 -taudiksi, jonka kuolleisuusprosentti on yli jopa yli 50. Tarinassa seurataan taudille immuunia kuriiria Nicoa, joka rakastuu karanteenissa olevaan Saraan.

Aihepiirinsä ansiosta jo ennen julkaisuaan kohua ja paheksuntaakin aiheuttaneen Songbird-elokuvan päärooleissa nähdään Riverdalen KJ Apa, Disney-tähti Sofia Carson, Peter Stormare, Demi Moore ja True Detectivestä tunnetuksi tullut Alexandra Daddario. Elokuvan suunniteltu ensi-ilta ei ole vielä tiedossa, mutta siitä saadaan jo esimakua tuoreen trailerin muodossa.