Laskuvarjojääkäri hyppäsi helikopterista – ilman laskuvarjoa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Iso-Britannien asevoimien laskuvarjojääkäri on noussut otsikoihin hurjan temppunsa ansiosta. Hän yritti rikkoa maailmanenntäyksen hyppäämällä helikopterista ilman laskuvarjoa.

John Bream lennätettiin helikopterilla merelle Hampshiren rannikon tuntumaan. Hän hyppäsi mereen ennätyksellisestä 40 metrin korkeudesta ilman laskuvarjoa. Bream menetti hetkellisesti tajuntansa iskeydyttyään veteen 130 kilometrin tuntivauhdilla. Katso tilanne tästä.

Mies toimitettiin sairaalaan varotoimenpiteenä, mutta hänet nähtiin jo pian juttelemassa ensihoitajien kanssa. Bream keräsi tempauksellaan lahjoituksia sotilaiden mielenterveystyöhön keskittyville hyväntekeväisyysjärjestöille. BBC-uutissivuston mukaan Guinness World Records ei ole vielä vahvistanut, tuliko mies rikkoneeks maailmanennätyksen hurjan temppunsa ansiosta.