Rita Ora sporttisessa tyylissä – esitteli timmiä vatsaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on pitänyt koko kesän ajan seuraajansa enemmän kuin tyytyväisinä sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan seksikkäillä kuvilla. Rita Ora muisteli juuri viime kesää näyttävien bikinikuvien merkeissä, ja nyt hän on esitellyt hieman sporttisemman puolensa.

Rita Ora pitää vartalostaan hyvää huolta treenammalla säännöllisesti kuntosalilla ja syömällä pääasiallisesti hyvin terveellisesti. Julkaisemissaan kuvissa kovan työn tulokset näkyvät kun 29-vuotias laulaja poseeraa peilin kautta otetussa kuvassa ilman paitaa.

Kuvassa tähdellä on yllään rennot verryttelyhousut ja Niken urheilutoppi, joka paljastaa tähden vatsan. Nainen on treenannut vatsalihaksensa teräksiseen kuntoon kyseisiä kuvauksia varten ja näyttää itsekin olevan melko tyytyväinen saamiinsa tuloksiin.