Ruokatoimittaja valmisti pienen ravintolan oraville

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikilla ravintoloilla ei mene huonosti koronatilanteesta huolimatta. Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevassa ravintolassa käy todellinen kuhina, joskaan ihmisiä siellä ei nähdä asioimassa.

Ruokatoimittaja Angela Hansberger kaipasi ravintoloissa käymistä, joka oli vähentynyt koronapandemian vuoksi. Toimittajan enon lähetettyä naiselle lahjaksi pienen picnic-pöydän hän sai idean. Hansberger päätti perustaa kuistilleen ravintolan oraville.

Oravaravintolan vaikioasiakas on Today-lehden mukaan Teloneous Munk -nimen saanut maaorava. Hansberger on huhtikuusta alkaen valmistanut jyrsijälle näyttäviä miniaterioita, kuten ramenia ja sushia. Annoksiin päästään tutustumaan Hansbergerin perustamalla Instagram-sivustolla, joka on kerännyt jo yli 10 tuhatta seuraajaa.